Victoria Milan Review

Deze website is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige content en vergelijkopties aan te bieden aan haar bezoekers. Wij beheren zelf géén datingsites, waardoor we onafhankelijker zijn dan de meeste dating-vergelijksites. Houd er wel rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie ontvangt van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie waarin de bedrijven (en/of hun diensten) worden gepresenteerd, maar over het algemeen van vergelijkbare hoogte, waardoor het redelijkerwijs weinig invloed kan hebben op de beoordeling/score die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening, consumenten ervaringen en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Cijfer 8.2
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet
624 aanmeldingen vandaag
0 eerlijke ervaringen

Victoria Milan specificaties

 • Aantal leden40% / 51%
 • Vrouw/Man21 - 50
 • RelatietypeDiscrete affaires
 • DoelgroepGetrouwde mensen
 • GeografischEuropa
 • Ideale leeftijd6.200.000
 • Keurmerk256 bit SSL
 • Opgericht2010
 • HoofdkantoorMalta

Top sites op 13 februari 2021

Parship
Parship
MatureDating
MatureDating
EliteDating
EliteDating
50PlusMatch
50PlusMatch
Meetic
Meetic

Victoria Milan: Speciaal voor discrete ontmoetingen en affaires!

Laatst bijgewerkt op 13 februari 2021

Victoria Milan behoort tot een van de beste datingsites voor discrete affaires. Met vele duizenden actieve leden, is VictoriaMilan tevens de grootste dating site voor gehuwde. Maar ook gebonden vrouwen en mannen op zoek naar discrete seksuele ontmoetingen zijn hier vertegenwoordigd.


Dat de gebruikers van Victoria Milan volledig anoniem en veilig gebruik kunnen maken deze online dienst, is voor hun prioriteit! En naast het feit dat dit platform optimaal beveiligd is, bieden zij je ook nog een privacy garantie. Gebruikers van VM kunnen 100% veilig en anoniem contact leggen met andere gebruikers, opzoek naar een avontuurtje.


Overigens is Victoria Milan volledig gratis te gebruiken door vrouwelijke gebruikers. Hierdoor is het percentage vrouwen op deze site, aanzienlijk hoger dan dat van andere casual dating aanbieders. De vrouwen melden zich massaal aan voor onschuldige flirts, discrete seksuele ontmoetingen, of voor een langdurige discrete seksverhouding. Om de man/vrouw verhouding van dit dating platform gezond te houden, betalen mannelijke deelnemers wel een vaste vergoeding. Hierdoor kunnen ook zij onbeperkt gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.


Schrijf je nu GRATIS in bij VM België »


Victoria Milan review inhoud:victoria milan affaire dating


Victoria Milan: Hoe werkt het?


Gratis Inschrijven


Op VictoriaMilan kan je heel eenvoudig en in slechts enkele minuten, kosteloos een anoniem profiel aanmaken. Verzin een leuke originele schuilnaam waarmee je discreet bent, maar tegelijk ook geen potentiële dates afschrikt.


Zodra je foto’s toevoegt aan jouw profiel worden deze automatisch onherkenbaar gemaakt voor andere leden. Deze gebruikers kunnen jouw foto's pas bekijken, wanneer je daar zelf toestemming voor hebt gegeven.


Door je gratis in te schrijven kun je in volledige anonimiteit, vrijblijvend kennis maken met de vele echte gebruikers die je hier zult aantreffen. Bovendien kan je hierdoor een goede indruk krijgen van wat deze site jou te bieden heeft, en welke mannen of vrouwen bij jou in de buurt opzoek zijn naar een discrete ontmoeting.


Schrijf je nu GRATIS in bij VM België »Gebruiksgemak


Door hun moderne lay-out en interface zie je dat Victoria Milan er alles aan doet om hun gebruikers te behouden en tegelijk ook nieuwe leden aan te moedigen om deel te nemen. Zo is zowel het online platform, als de dating-app, super eenvoudig en je raakt er snel aan gewent.


Door middel van de simpele maar toch uitgebreide zoekfunctie kan je op een eenvoudige manier, heel gedetailleerd op zoek gaan naar wat bij jou past. Zo kun je naast je locatie, ook zoeken op geslacht, leeftijd, seksuele interesse, etniciteit of op lichaamsgewicht.


Op Victoria Milan kan je volledig anoniem, eenvoudig browsen door alle profielen en alles wijst zichzelf uit door de helderheid en overzichtelijkheid. En als een van de weinige beschikt VM tevens over een speciale app voor je iPhone of Android toestel. Zo kan je dus veilig en ongestoord ook onderweg browsen door de profielen, of chatten met leuke personen.


Hulp & Ondersteuning


Met een speciaal support team staat VictoriaMilan 24/7 klaar om de vragen of klachten van gebruikers te behandelen. Deze kun je bereiken via het contact formulier, of door te mailen naar: support@victoriamilan.com.


Voor de algemene vragen hebben zij een selectie gemaakt van de veelgestelde vragen, met daarbij een korte maar duidelijke uitleg. Mogelijk hoef je bij de meeste vragen niet eens contact op te nemen met de support, maar kun je zelf door te lezen het antwoord op je vraag vinden.


Victoria Milan veilig en betrouwbaar?


Victoria Milan garandeert niet alleen je anonimiteit, ze staan er ook om bekend dat ze het waar maken. Om de site veilig en leuk te kunnen houden, voeren ze met professioneel personeel regelmatig veiligheidscontroles uit. Daarnaast kunnen de gebruikers zelf ook verdachte activiteiten en profielen melden d.m.v. het “rapporteer deze gebruiker” icoontje dat op ieder profiel zichtbaar is. Gebruikers die zich niet aan de regels en richtlijnen houden worden abrupt geblokkeerd, en tevens met IP en e-mailadres toegevoegd aan een zwarte lijst.


Echte profielen


Victoria Milan is in tegenstelling tot vrijwel alle andere seksdatingplatformen, één met uitsluitend echte vrouwelijke en mannelijke gebruikers. Daar zijn ze ook erg trots op! Op VM worden valse profielen absoluut niet toegestaan, en daarnaast worden leden aangemoedigd om verdachte profielen direct te melden. Vervolgens gaan zij direct met een speciaal team het profiel opnieuw controleren, en wordt er ook direct actie ondernomen!


Discretie en anonimiteit


Als gebruiker van VictoriaMilan ben je altijd en overal volledig anoniem. Bovendien hoef je tijdens je inschrijving géén persoonlijke informatie te verstrekken, waardoor gegevens als jouw naam, adres of telefoonnummer dus nergens bekend zijn. Het enige waar je zelf op moet letten is het creëren van een anonieme gebruikersnaam, en gratis een (tweede) anonieme e-mailadres aan te maken bij bijvoorbeeld Hotmail of Gmail.


Naast het feit dat VM jouw privacy en discretie gegarandeerd, kan je als gebruiker ook jouw profiel anoniem houden door de 'Anonimity tools' te gebruiken.


256 bit top-level SSL beveiliging


Eén van belangrijke punten van beveiligen is de manier waarop gegevens worden opgeslagen. VictoriaMilan maakt daarvoor gebruik van een zeer goed beveiligde SSL verbinding, de zogeheten 256 bit encryptie beveiliging. Dit houd in dat alle gegevens versleuteld worden opgeslagen, waardoor zelfs een hacker géén toegang kan krijgen over de gegevens die zijn ingevoerd door klanten. Het gebruik ervan is tevens te herkennen aan het groene slotje in je adresbalk.


Gebruikersbasis


Victoria Milan heeft door zijn goede reputatie een behoorlijke gebruikersbestand weten op te bouwen. Zo hebben ze ruim 250.000 duizend actieven gebruikers, en beschikken ze tevens over meer dan 100.000 echte vrouwelijke profielen. De mensen die zich op VM inschrijven zijn voornamelijk 25 jaar of ouder, maar ook personen vanaf 18+ zijn hier welkom.


De vrouw/man verhoudingen op VM zijn zeer gunstig, met ongeveer 40% vrouwelijke en 60% mannelijke gebruikers. Het hoge percentage aan echten vrouwen is iets waarmee zij zichzelf onderscheiden van de andere casual dating aanbieders. Dit hebben zij mede te danken aan het voordeel dat vrouwen 100% gratis en anoniem gebruik mogen maken van deze affairesite.


Schrijf je nu GRATIS in bij VM België »

Victoria Milan in het kort

Het beste voorInformele Dating & Discrete Ontmoetingen
SuccesverhaalDuizenden affaires en dagelijks vele discrete ontmoetingen komen tot stand door VictoriaMilan
Leukste kenmerkenDe Paniek-knop - Uitloggen, browser gegevens wissen en naar google in 1 klik
Victoria Milan
Victoria Milan logo

Wat kost Victoria Milan?

Victoria Milan Memberships


Gratis lidmaatschap


Zoals eerder gezegd kan je als vrouw direct na het verifiëren van haar account, onbeperkt gratis gebruik maken van alle mogelijkheden. Voor mannen is het daar in tegen beperkt gratis het kun je naast de kosteloze inschrijving, gebruik maken van de volgende gratis functies; • Toevoegen van een eigen profiel

 • Profielen en foto's van andere bekijken

 • Profielen opslaan in 'Favorieten'

 • Onbeperkt knipogen versturen

 • Anonimiteitsgarantie


Betaald lidmaatschap


Echter, wil je als man ook ongelimiteerd berichten kunnen sturen, dan moet je hiervoor eerst jouw account upgraden naar een "Premium Membership". Als man kun je vanaf 18,99 € per maand, onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten en communicatiemiddelen. Zie het overzicht hieronder voor de belangrijkste voordelen van een betaald lidmaatschap • Alle gratis functionaliteiten

 • Zoekopdrachten bewaren

 • Onbeperkt privé-berichten sturen

 • Gebruik maken van de live chat

 • Zien wie er geïnteresseerd in je is

 • Profiel anoniem maken met Anonimity tools

 • Volledig gebruik maken van de AppHeb je als man toch nog twijfels om je account te upgraden naar een 'Premium' lidmaatschap? Wij kregen ongeveer een week na onze inschrijving de mogelijkheid om Victoria Milan voor één euro, 48-uur als premium-lid te gebruiken. Hierdoor kun je voor een klein bedrag deze website onbeperkt uitproberen, alvorens je besluit om een wat langere periode te nemen.


Schrijf je nu GRATIS in bij VM België »

Periode Prijs Per maand Voordeel
2 dagen€1,00€15,000%
3 maanden€117,00€39,0020%
6 maanden€174,00€29,0040%
1 jaar€228,00€18,7460%