MatureDating Review

Deze website is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige content en vergelijkopties aan te bieden aan haar bezoekers. Wij beheren zelf géén datingsites, waardoor we onafhankelijker zijn dan de meeste dating-vergelijksites. Houd er wel rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie ontvangt van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie waarin de bedrijven (en/of hun diensten) worden gepresenteerd, maar over het algemeen van vergelijkbare hoogte, waardoor het redelijkerwijs weinig invloed kan hebben op de beoordeling/score die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening, consumenten ervaringen en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Cijfer 9.5
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet
624 aanmeldingen vandaag
0 eerlijke ervaringen

MatureDating specificaties

  • Aantal leden46% / 54%
  • Vrouw/Man50+
  • Relatietypeliefde & buddy's
  • Doelgroep50-plussers
  • Geografischwereldwijd
  • Ideale leeftijd250.000
  • Keurmerkn.v.t
  • Opgericht2010
  • HoofdkantoorVerenigd Koningrijk

Top sites op 13 februari 2021

Parship
Parship
MatureDating
MatureDating
EliteDating
EliteDating
50PlusMatch
50PlusMatch
Meetic
Meetic

MatureDating: Echte senioren dating met echten senioren die hun hart openen voor nieuwe liefde

Laatst bijgewerkt op 13 februari 2021

MatureDating is al zo’n 10 jaar geleden opgericht en nu sinds een tijdje actief in Nederland en aangevuld met een hoop Nederlandse bezoekers, Maturedating beschikt over meer als 250,000 actieve leden. Senioren singles die opzoek zijn naar liefde en vriendschap online. Met een hoop mogelijkheden om te filteren op wat je precies zoekt en een hoop extra’s zoals chatrooms, online stemmingen en hoop handige tools om lekker berichtjes te kunnen sturen. Het is een goede keuze voor de net wat volwassener singles die toch even handig online zijn, om nieuwe vrienden te maken of misschien wel wat meer.


Als je laat lekker gezellig wilt chatten maakt MatureDating dat voor jou mogelijk. Opzoek naar iemand in de buurt? MatureDating laat zien wie er bij jou dagelijks in de buurt is, met het fijne aspect dat je je geen zorgen hoef te maken over tieners. Maturedating is gemaakt met zorgen en veiligheid zodat we enkel maar volwassen gelijkdenkende aantrekken.


Mature Dating review inhoud:Maturedating


Welke mogelijkheden bied MaturedDating aan?


Grote pluspunten gaat naar de chat op Mature Dating, je bent niet gelimiteerd naar één chat of chatroom, je hebt de mogelijkheid om diverse chats en chatrooms te bezoeken over verschillende onderwerpen. Kies bijvoorbeeld je lokale chatroom die lekker in de buurt is of een internationale chatroom, de keuze is aan jou. Je kunt je chats en chatrooms ook filteren op wat jouw voorkeur is zoals, enkelt lekker chatten of chatten over een specifieke kink of fetisj, de keuzes zijn ongelimiteerd. Chatrooms zijn altijd online en worden dagelijks onderhouden. Het is dan ook overzichtelijk te zien wanneer iemand beschikbaar om gezellig te chatten.


Bij het tabblad activiteiten zie je overzichtelijk met wie je lekker gechat hebt of met wie je interactie hebt gehad, natuurlijk ook de mensen die geïnteresseerd zijn in jouw zijn hier ook terug te vinden. Stuur een knipoog naar een flirt en zie wie allemaal jouw profiel heeft bezocht ondertussen kun je even naar hun foto’s kijken. Je kunt een ‘flirtcast’ of een ‘ice breaker’ sturen als je niet zeker weet hoe je de eerst move moet maken.


MatureDating maakt geen gebruik van een matchmaker maar de zoekmachine is ongelimiteerd.Hoe schrijf je je in op MatureDating?


Je inschrijven bij MatureDating is simpel en snel, je geeft aan wat jouw geslacht is, jouw geboorte datum, email adres, locatie en wachtwoord. Daarna ga je naar je mail toe en zie je een verificatie mailt staan in je mailbox. Daarna ben je zo goed als klaar en begint het plezier, zet een foto op je profiel (tip) of doe dat niet en het zoeken kan beginnen naar alle single vrouwen en mannen.


We houden van het makkelijke gedeelte dat je profiel te keuren is op hoever het af is. Dat word duidelijk aangegeven en speelt ook een rol bij hoeveel succes je mogelijk gaat hebben, dit maakt het ook mogelijk dat je jouw profiel niet een 1 keer hoef af te schrijven maar wanneer het jou uitkomt.


Hoe veilig is MatureDating?


MatureDating neemt veiligheid enorm serieus, ze staan er ook voorin dat dating enkel maar een leuke ervaring hoeft te zijn, onder de linker column op MatureDating staat een pagina puur gefixeerd op de veiligheid van de gebruiker, daarin zijn tips terug te vinden die je kan toepassen tijdens het online daten. Met als toevoeging dat ze je ook nog tips geven voor wanneer je daadwerkelijk op date gaat. Buiten dat om worden je online gegevens bescherm, je financiële informatie is gecodeerd met een RapidSSL om oplichters en ‘datafishers’ buiten de deur te houden.
Hoe makkelijk is MatureDating te gebruiken?


MatureDating is vrij makkelijk nadat je er een beetje op heb rondgekeken, het menu ligt aan de bovenkant van je dashboard. Van daar uit kun je de keuze maken om te gaan naar je berichten, chats, Bezoekers of vrienden. In ditzelfde menu is nog meer terug te vinden zoals, Je profiel instellingen, Opties voor jouw account en meer informatie over jouw lidmaatschap.


Alhoewel de site relatief makkelijk te gebruiken is betekend dit niet dat er geen foutjes op terug te vinden zijn, soms heb je wel eens last van een geanimeerde reclame uit het niets, terwijl je door je zoekresultaten aan het scrollen bent. Deze reclames kunnen je afleiden. Als je er voor kiest om voor een uitgebreid lidmaatschap te gaan dan neem je dit nadeel wel weg. Je meldingen komen onder je scherm naar boven, je kunt deze berichten wel gelijk sluiten als ze te afleidend zijn door op het kruisje te drukken van het bericht.


Er zijn een hoop functies beschikbaar op deze website, voor de net wat minder online begaafde is het daarom ook handig om even een uitleg te bekijken voordat je erin duikt, deze uitleg is beschikbaar op MatureDating zelf.


Hoe verloopt het zoeken op MatureDating?


Wanneer je op je dashboard kijkt zie je per direct je laatste matches, deze worden gebaseerd op je locatie en interesse die terug te vinden zijn op jouw eigen profiel. Je kunt ook snel zoeken op MatureDating, dat houd in dat je enkel filtert op Geslacht, leeftijd, status etc. Mocht je opzoek zijn naar specifiekere zoekopties dan bied MatureDating die ook aan, onder het kopje: Geavanceerde zoekopties. Het klikken op deze link geeft je toegang tot een wijder spectrum van zoekkeuze zoals: inkomen, Piercings, Tatoos, opleiding etc. Als tip geven we dan ook wel mee dat het misschien handiger is om niet specifiek te zoeken, straks loop je nog de ultieme match mis omdat er een tatoeage ontbreekt!


Er is op MatureDating ook een filter beschikbaar die we niet vaak terugvinden op andere Nederlandse Datingsites, met deze filter kun je de keuze maken om te zoeken voor een relatie, Vriendschapsrelatie, chatten of enkel maar om plezier te hebben.Ons eindverhaal over MatureDating:


Met als essentie volwassene singels te koppelen, MatureDating houd rekening mee met wat je zoekt, de hoeveelheid zoekopties is zeker terug te vinden onder de sterke kwaliteiten van MatureDating. Wie jong in het hart is en zoekt voor vriendschap of meer op MatureDating is zeker op het juiste adres.

MatureDating in het kort

MatureDating
MatureDating logo

Wat kost MatureDating?

Wat zijn de prijzen op Mature Dating?


Nog niet helemaal klaar om gelijk een vast toegangs abbonoment af te sluiten? Dat is prima te begrijpen volgens MatureDating, voor slechts 0,99 euro kun je een volle dag gebruik maken van alle functies op mature Dating. Op deze manier krijg je een voorproefje van alles wat te bieden is op deze website. Na jouw dagje uitproberen bied MatureDating jou 3 mogelijkheden aan om een keuze uit te maken.

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€4,77€47,700%
1 maand€24,99€24,990%
3 maanden€41,97€13,9944%
1 jaar€59,90€4,9260%