EliteDating Review

Deze website is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige content en vergelijkopties aan te bieden aan haar bezoekers. Wij beheren zelf géén datingsites, waardoor we onafhankelijker zijn dan de meeste dating-vergelijksites. Houd er wel rekening mee dat de exploitant van deze site reclamecompensatie ontvangt van bedrijven die op de site verschijnen, en dat een dergelijke compensatie van invloed is op de locatie waarin de bedrijven (en/of hun diensten) worden gepresenteerd, maar over het algemeen van vergelijkbare hoogte, waardoor het redelijkerwijs weinig invloed kan hebben op de beoordeling/score die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site staan, wordt deze bepaald door onze subjectieve mening, consumenten ervaringen en op basis van een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van elk merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en het algemeen belang van de consument bundelt. Bedrijfslijsten op deze pagina impliceren géén goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina afgewezen. De informatie op deze site, met inbegrip van de prijs, kan te allen tijde worden gewijzigd.

Cijfer 9.4
Gemiddelde beoordeling
1 beoordelingen
100% anoniem en discreet
624 aanmeldingen vandaag
1 eerlijke ervaringen

EliteDating specificaties

 • Aantal leden50% / 50%
 • Vrouw/Man30+
 • RelatietypeLiefde
 • DoelgroepHoger opgeleiden
 • GeografischEuropa
 • Ideale leeftijd1.600.000
 • Keurmerkn.v.t
 • Opgericht2010
 • HoofdkantoorDuitsland

Top sites op 13 februari 2021

Parship
Parship
MatureDating
MatureDating
EliteDating
EliteDating
50PlusMatch
50PlusMatch
Meetic
Meetic

EliteDating: De hoogwaardige datingsite voor professionele singles op zoek naar een duurzame relatie.

Laatst bijgewerkt op 13 februari 2021

EliteDating is een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor serieuze singles. In een slordige 6 jaar kozen ruim anderhalf miljoen singles voor Elite Dating, waarvan tenminste 70% minimaal een bachelordiploma bezit. Met diverse wetenschappelijke matchtechnologieën stellen zij je dagelijks voor aan ongeveer vijf relevante singles die echt bij je passen. Hierdoor is het vrijwel onnodig om eindeloos door profielen te bladeren, en hoef je je dus alleen nog maar te focussen op de matches die voor jou interessant zijn!


Tijdens het registratieproces wordt er middels een vrij intensieve persoonlijkheidsvragenlijst, kennis gemaakt met nieuwe leden. Hierdoor kunnen ze jou wel goed helpen met het vinden van een serieuze langdurige relatie, gebaseerd op jouw persoonlijke interesses, hobby’s en je zoekvoorkeuren.


Met trots kunnen ze vermelden dat er in België gemiddeld 2500 succesvolle koppels per maand ontstaand. Bovendien is EliteDating winnaar van de 'Website of The Year Awards' in de categorie dating.


Schrijf je nu GRATIS in bij Elite Dating »


EliteDating Review inhoud:Een hoog succesratio


Dat er wekelijks meer dan 2500 serieuze singles in België kiezen voor EliteDating, is voor ons geen raadsel! Elite Dating staat o.a bekend om zijn unieke vergelijkingsmethode, de vele serieuze leden en het hoge succesratio. Daarnaast zijn ze buitengewoon goed in succesvol samenbrengen van singles. Zo vinden maandelijks 2500 singles via deze site, de liefde die ze zochten.


Het matching-algoritme van EliteDating is gebaseerd op het bekende 'Big Five model', wat zeer belangrijk is binnen de moderne persoonlijkheidspsychologie. Met behulp van een uitgebreide vragenlijst analyseren zij de vijf facetten van jouw persoonlijkheid. Zodoende kunnen zij jouw persoonlijkheidsprofiel creëren, en jou voorzien van gedegen partnervoorstellen.


En om jouw dating avontuur op Elitedating, ook tot een succes te brengen, hebben wij in het volgende kopje alvast 4 bruikbare tips opgesteld.


Elitedating review


Meer succes met je Elite Dating profiel


Wil je meer opvallen bij interessante singles, die middels de partnervoorstellen aan je worden voorgesteld? Maak dan gebruik van de volgende 4 tips bij het invullen van jouw profiel: • Vul je profiel volledig in: De open vragen en tekstvelden in jouw profiel zijn een geweldige manier om jezelf te introduceren. Maak gebruik van deze kans en geef uitgebreid antwoord!

 • Geef uitgebreid antwoord: Vul geen korte antwoorden in op vragen over jouw interesses, wensen en levensinstelling. Met deze antwoorden geef je de bezoekers van jouw profiel, de mogelijkheid om een indruk te krijgen van jouw leven. Door een persoonlijke indruk te maken kan de ander een beeld krijgen over hoe het zou zijn om daar deel van uit te maken.

 • Doe geen algemene uitspraken: Op een datingsite met veel profielen, is het doel juist om jouw profiel te onderscheiden van de rest. En dit doe je uiteraard niet door te antwoorden met algemene uitspraken. De kans is immers groot dat veel andere dit soort antwoorden gebruiken, waardoor de antwoorden op jouw profiel, niet opvallen ten opzichte van de andere partnervoorstellen.

 • Hou je profiel up-to-date: Zodra je jouw profiel volledig hebt ingevuld, is het nog wel belangrijk om het regelmatig te controleren. Verander bijvoorbeeld, zo nu en dan je profielfoto en weest actueel met opmerkingen. Zo kan een lente gerelateerde grap, in oktober uiteraard minder goed overkomen. Ben je bijvoorbeeld recentelijk gestopt met roken, of heb je een verborgen passie ontdekt? Pas dit dan aan op jouw profiel waardoor de bezoekers zien dat jij een actief gebruiker bent van de site en nog steeds serieus op zoek bent naar een geschikte partner.


EliteDating: Hoe werkt het?


Gratis Inschrijven


Je gratis inschrijven bij Elite Dating, doe je simpelweg door je e-mailadres, geslacht, en geslachtsvoorkeur van je partner op aan te geven. Zo eenvoudig is het! Echter, om de website daadwerkelijk te kunnen gebruiken, moet je wel even de tijd nemen om de vragen uit de uitgebreide vragenlijst te beantwoorden.


Zoals gezegd is de aanmelding volledig kosteloos, evenals het doen van de persoonlijkheidstest en het bekijken van jouw eerste partnervoorstellen.


Elitedating Persoonlijkheidstest


De wetenschappelijk bewezen test die gebruikt wordt op deze website, is zeer uitgebreid en professioneel. Om rekening te houden met de levensstijl van een drukke zakenman of vrouw, bieden zij de mogelijkheid om je voortgang op te slaan, zodat je deze op ander moment verder kan invullen. De unieke matching methode op basis van de ruim 200 vragen tellende wetenschappelijke persoonlijkheidstest, is waar Elitedating bekend om staat.


Gaande de test, krijg je ook de mogelijkheid om de eigenschappen te kiezen van jouw ideale toekomstige partner. Met al deze informatie kunnen ze voor jou de meest relevante partnervoorstellen doen, zodat je in weinig tijd, toch het uiterste uit jouw datingzoektocht kunt halen. Eigenlijk hoef je na het afronden van je vragenlijst dus niet meer zelf door de duizenden profielen te bladeren om precies die ene man of vrouw te vinden die aan je eisen voldoet.


Deze methode is zeer effectief, en het garandeert dat de gebruikers ook echt serieus zijn. Iedereen heeft tenslotte de tijd genomen om de test te doen en daarbij alle vragen te beantwoorden.


EliteDating Gebruiksgemak


Mocht je opzoek zijn naar een eenvoudige manier van online daten met gelijkgestemde, dan zouden we je ElidateDating zeker aanraden! Zo is deze website dermate gebruiksvriendelijk, dat zelfs iemand met weinig computer/internet ervaring, deze website zonder moeite moet kunnen gebruiken. Alles is helder en erg duidelijk, en je raak snel gewend aan de mogelijkheden en opties die zij bieden. Bovendien kun je op iedere smartphone de speciale Elite Dating App installeren, welke tevens ook fijn en makkelijk in gebruik is.


Dankzij de intuïtieve werking en het strakke design kun je moeiteloos je profiel bewerken, partnervoorstellen doorbladeren en berichten versturen naar andere gebruikers. Mocht het toch nog onduidelijk voor je zijn, dan helpt de uitgebreide FAQ pagina je met al je vragen.


Schrijf je nu GRATIS in bij Elite Dating »


Elite Dating Hulp & Ondersteuning


EliteDating is een elite dating platform met een uitstekende support! Zo helpen ze jou graag met het beantwoorden van vragen of het geven van deskundig advies.


Klantenservice


De klantenservice is te bereiken via het contactformulier, per fax en zelfs per post. Zo zijn ze van maandag tot en met vrijdag actief van 9.00 tot 18.00 uur, en zijn ze professioneel en adequaat met reageren. Daarnaast bieden zij diverse hulpmiddelen om jouw datingavontuur tot een succes te brengen.


Raadgever


Via het kopje "Raadgever" onderaan de pagina, kun je over verschillende relevante onderwerpen, professionals tips en deskundig advies vinden. Dit doen ze in de vorm van artikelen gecategoriseerd als; Singleleven, Relatie, Familie, Psychologie, Seksualiteit en Succesplan.


Succesplan


In de categorie ‘Succesplan’ vind je diverse artikelen die jou helpen de site optimaal te kunnen benutten en jouw dating avontuur tot een succes te brengen.


Kom er achter hoe het unieke matchingsysteem precies werkt, of leer hoe je het meeste succes haalt uit jouw online dating profiel. Hierdoor zorg je dat andere gebruikers jouw profiel interessant vinden, waardoor ze je sneller een bericht zullen sturen.


Volg het advies serieus op, en je zal beloond worden met uitstekende partnervoorstellen en personen die echt bij je passen.


EliteDating Veilig en Betrouwbaar?


Elitedating draagt de veiligheid van hen gebruikers, zeer hoog in het vaandel. Zo wordt persoonlijke informatie van de leden, nooit gedeeld met andere bedrijven en wordt deze alleen gebruikt om je eigen ervaring te verbeteren. Met een speciaal kwaliteitsteam worden alle profielen gecontroleerd op echtheid en oprechtheid. Daarnaast worden de inactieve profielen automatisch gefilterd, en heb je dus enkel te maken met actief zoekende singles. Dit Team is 24/7 actief om het platform veilig en schoon te houden. Mocht je toch een profiel zien waaraan je twijfelt, dan kun je het Elite-Team direct benaderen voor herkeuring.


Versleuteling gegevens


Op Elitedating hoef je niet bang te zijn dat jouw gegevens in handen vallen van de verkeerde. Al jouw gegevens worden namelijk versleuteld met een speciale SSL-inscriptie. Dit houd in dat, zelfs wanneer deze website zou worden gehackt, jouw gegevens alsnog niet toegankelijk zijn. Zodra je jouw profiel verwijdert, verwijder je direct onherroepelijk, al je gegevens; deze worden dus niet langer bewaard of verstrekt aan derden. Om jouw veiligheid optimaal te kunnen waarborgen maken zij tevens gebruik van zogeheten fraudedetectors.


fraudedetectors


Elite Dating maakt gebruik van een zeer streng keuringsprotocol. Met een kwaliteitsteam worden alle profielen handmatig gecontroleerd. Daarnaast wordt er om extra zekerheid te hebben, gevraagd om een ID-verificatie. Zo wordt er aan de hand van jouw identiteitsbewijs gecontroleerd of je bent wie je zegt te zijn. Zodra je aan de keuringsreglementen voldoet, ontvang je een embleem op jouw profiel waardoor andere andere leden kunnen zien dat jouw identiteit door EliteDating is gecontroleerd.


EliteDating Gebruikersbasis


EliteDating heeft een zeer groot gebruikersbestand aan serieuze singles. Zo is 90% van de gebruikers 30+ en heeft 70% een universitaire opleiding afgerond. Daarnaast hebben zij wekelijks meer dan 2500 nieuwe aanmelding in België, waarvan 50% vrouw en 50% een man is. EliteDating is de beste keuze voor professionals die op zoek zijn naar een langdurige duurzame relatie.

EliteDating in het kort

Leukste kenmerkenSpeciaal ingericht voor professionele hoogopgeleide singles
SuccesverhaalMaandelijks vinden meer dan 2500 Belgiëse singles de liefde via EliteDating
Het beste voorHoger Opgeleide singels HBO/Master 25+
EliteDating
EliteDating logo

Wat kost EliteDating?

Periode Prijs Per maand Voordeel
6 maanden€239,40€39,9033%
3 maanden€179,70€59,900%
1 jaar€298,80€24,5656%
Top beoordelingen
Miranda (36 jaar)
De oudste en meest serieuze dating site Ik raad EliteDating aan

Voor mijn gevoel is relatieplanet toch wel een van de oudste datingsites. Vandaar ook mijn keuze voor deze site. Tegenwoordig met al die moderne dating sites weet je gewoon niet meer goed welke je nog kan vertrouwen. Ben ook al een tijdje ingeschreven hier en deze site is zeer eenvoudig in gebruik en daarbij ook de contactmogelijkheden. Ik merk persoonlijk wel dat het soms even duurt voordat je iemand echt leert kennen, waaruit je een band kan opbouwen. Dus geduld is hiervoor zeker wel belangrijk!

 • Goed matching systeem
 • Er wordt rekening gehouden met je wensen